N-Methyl-2-Pyrrolidone

  • N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone minangka senyawa organik sing kalebu laktam 5-membran. Iki cairan tanpa warna, sanajan conto sing ora murni bisa katon kuning. Iki ora bisa ditrapake nganggo banyu lan pelarut organik umume. Uga kalebu ing kelas pelarut aprotik dipolar kayata dimethylformamide lan dimethyl suloxide. Iki digunakake ing industri petrokimia lan plastik minangka pelarut, ngeksploitasi nonvolatilitas lan kemampuan kanggo mbubarake macem-macem bahan Parameter Teknis Utama: Appea ...