N-Octyl-2-Pyrrolidone

  • N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone, N-Octyl-Pyrrolidone, 1-Octyl-2-Pyrrolidone, NOP, ora ana warna kanggo cairan bening transparan kuning kanthi ambu ora enak, aktif banget, aman lan ora enek. Wis nggodhok dhuwur titik, titik lampu kilat sing dhuwur lan tekanan uap sing sithik banget, larut banget ing banyu nanging bisa larut karo macem-macem pelarut organik lan nyuda tention permukaan. Parameter Teknis Utama: Penampilan Cetha, cairan murni tanpa warna 99.0% mnt. Banyu 0,1% maks. Y-Butyrolactone maks 0,2%. Amines ...