dsdsg

warta

Polyquaternium Tipe Anyar -11 Diluncurake

Tradhisi Polyquaternium-11 kanthi isi padhet sekitar 20% kanthi bobot molekul sing luwih dhuwur. Kanggo nggayuh permintaan pasar, kita ngenalake Polyquaternium-11 50%.

Polyquaternium-11  yaiku uyah amonium kuarter polimer sing dibentuk dening reaksi diethyl sulfate lan copolymer vinyl pyrrolidone lan dimethyl aminoethylmethacrylate. Iki kalebu ing kelas kimia sing dikenal minangka senyawa amonium kuaternary (umume diarani "Quat").

Iki minangka agen film anti-statis kanthi awan, anti-statis. Iki tumindak minangka agen kahanan lan bekas film, ausiliary gaya. Polyquaternium-11 digunakake ing produk perawatan rambut kaya mousses, gel, spray pump lan spritze. karakteristik kayata substantivity, sumunar lan kontrol. Digunakake ing perawatan rambut kaya lotion, mousse, gel, semprotan, sampo, ing perawatan kulit kaya sabun, busa cukur lan lotion awak. Tumindak minangka kondisioner lan tambahan gaya. Polyquaternium-11 pocesses nyebar, ngisi daya elektrostatik nyegah lan melumasi sifat, nawakake mupangat kalebu lather stabil, substantivity, combability wet, soft, hold, smooth feel and silky skin feel.

CYen dibandhingake karo jinis tradhisi Polyquaternium-11 (isi 20%), Polyquaternium-11 50% kanthi bobot molekul sing luwih murah, luwih cocog kanggo ngresiki / ngumbah perawatan lan nyemprotake fomulasi produk.

Parameter Teknis Key

Penampilan Cairan kental sing entheng lan entheng
VP / DAMEMA 80/20
Konten Padhet 48 ~ 52%
Nilai PH (kaya) 4.0 ~ 7.0
N-Vinylpyrrolidone 0,01% maks.
Viskositas (# 3, @ 6rpm, 25 ℃) 40.000-100.000 cps
Werna (APHA) 120 maks.

Wektu kiriman: Sep-15-2020