dsdsg

warta

Kita menehi rega istimewa kanggo Kelas DLP Panthenol Powder USP sajrone Sep.01,2020 nganti Sep.30,2020. Sampeyan bakal entuk saran cepet babagan rincian yen sampeyan ngirim panjaluk marang kita.

DL-Panthenol minangka humectants sing apik, kanthi bentuk bubuk putih, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol. DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni peran penting ing metabolisme intermediary manungsa. Defisiensi Vitamin B5 bisa nyebabake akeh kelainan dermatologis. DL-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL-Panthenol minangka humektan penetratif sing jero. D-Panthenol bisa ngrangsang tuwuhing epitel lan efek antiflogistik kanggo ningkatake penyembuhan luka. Ing rambut, DL-Panthenol bisa njaga kelembapan kanthi dawa lan nyegah kerusakan rambut. D-Panthenol uga bisa nglukis rambut lan ningkatake kinclong lan cemlorot. Ing perawatan kuku, DL-Panthenol bisa nambah hidrasi lan menehi keluwesan. Iki asring digunakake ing produk perawatan kulit lan rambut sing paling apik, ditambahake ing pirang-pirang kondisioner, krim, lan lotion. Iki bisa digunakake kanggo ngobati peradangan ing kulit, nyuda abang lan nambah sifat pelembab ing krim, losyen, rambut lan perawatan kulit produk .

Parameter Teknis Key:

Identifikasi A Penyerapan inframerah
Identifikasi B Werna biru tuwa tuwuh
Identifikasi C Werna abang purplish sing jero tuwuh
Penampilan Wêdakakêna putih sing kasebar
Assay 99.0% ~ 102.0%
Rotasi Khusus -0.05°~ + 0,05°
Range leleh 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
Kerugian Pangatusan Ora luwih saka 0,5%
Aminopropanol Ora luwih saka 0,1%
Logam Heavy Ora luwih saka 10 ppm
Redidue babagan Pengapian Ora luwih saka 0,1%

Aplikasi:

Humectant / Emollient / Mositurizer / Thickener


Wektu kiriman: Sep-04-2020