Bahan Aktif Liyane

  • Hydrolyzed Keratin

    Keratin terhidrasi

    Keratin terhidrolisis100% sumber alami (wulu), kelarutan sing apik banget, stabilitas dhuwur, bebas saka pengawet. Keratin nuduhake kulawarga protein struktural fibrosa. Keratin minangka bahan struktural utama sing nggawe lapisan njaba kulit manungsa. Iki uga dadi komponen struktural utama rambut lan kuku. Keratin monomer nglumpuk dadi bundel kanggo mbentuk filamen tengah, sing angel lan ora larut lan mbentuk jaringan sing ora dimeralisasi sing kuwat ditemokake ing reptil, manuk, amfibi, lan mamalia. The ...
  • Gamma Polyglutamic Acid

    Asam Polyma Keramik Gamma

    Gamma Poly-glutamic acid (γ-PGA) minangka biopolymer alami, multi-fungsi, lan biodegradable. Diasilake kanthi fermentasi dening Bacillus subtilis nggunakake asam glutamat. PGA kalebu monomer asam glutamat silang ing antarane klompok α-amino lan box-karboksil. Minangka manungsa sing larut ing banyu, bisa dipangan lan ora beracun, lan ramah lingkungan. Nduweni aplikasi sing wiyar ing bidang kedokteran, panganan, kosmetik, lan perawatan banyu. Parameter Teknis Key: Katon Putih ...
  • Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate minangka uyah natrium asam Hyaluronic, kondhang minangka faktor pelembab alami, fermentasi bakteri non-kewan, impuitas sing asor banget, ora ana polusi proses kotoran mikroorganisme patogen liyane. Aplikasi: Sodium Hyaluronate tumindak minangka pelumas lan nggawe film, pelembab, nyegah kerusakan kulit, kenthel lan tetep emulsi stabil kanggo produk perawatan kulit, kayata krim, emulsi, inti, lotion, gel, topeng wajah, lipstik, bayangan ...
  • Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan

    Peptida Kolagen Ikan minangka peptida kolagen tipe I, sing diekstrak saka skala iwak Tilapia lan kulit iwak utawa iwak kod kanthi hidrolisis enzimatik ing suhu sithik. Peptida Kolagen Ikan minangka sumber protein sing fleksibel lan unsur penting nutrisi sing sehat. Properti nutrisi lan fisiologis bisa ningkatake kesehatan balung lan sendi, lan menehi kontribusi kanggo kulit sing apik. Produk Peptida Ikan Kolagen bisa dipikolehi saka gelatine kulit iwak (Ikan Peptida Kolagen). Bahan baku ...