Poly (MethylvinyletherMaleic Acid) Setengah Ester Copolymer

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid) Half Esters Copolymer

    Poly (Methylvinylether / Asam Maleat) Setengah Meter Copolymer

    Kaloro jinis kasebut minangka kopolimer Monoalkyl ester saka poli (metil vinil eter / asam maleat), produk kasebut ngasilake film sing atos lan bening. Film nuduhake adhesi tanpa taktik, duwe kekuwatan banget, lan tahan lembab. Larut ing alkohol, ester, keton lan eter glikol lan kompatibel karo propelan aerosol. Parameter Teknis Utama: Produk YR-ES225 YR-BS425 INCI Jeneng Etil Esters saka PVM / MA Copolymer Butyl Ester saka PVM / MA Copolymer CAS # 25087-06-3 25119-68-0 ...