Polyoly (Methylvinylether / Asam Maleat) Copolymer

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Copolymer

    Polyoly (Methylvinylether / Asam Maleat) Copolymer

    Polimer kasebut minangka bentuk asam bebas saka kopolimer Methylvinyl eter lan Maleic Anhdride, ing bentuk cair. Lawan ing sawetara bobot Molekuler kanthi sifat rheologis sing bisa disetel. Polimer kasebut larut ing banyu, dadi former film sing apik banget lan adhesi bioadesif / mukosa. Parameter Teknis Kunci Formulir Solusi: Jinis-jinis YR-VM / MA20SL YR-VM / MA80SL YR-VM / MA100SL YR-VM / MA200SL Penampilan Rawa cairan viskositas cair sing kenthel (5% ing banyu) 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 Acti ...