Garam Campuran Poli (Methylvinylether / Asam Maleat)

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Mixed Salts

    Garam Campuran Poli (Methylvinylether / Asam Maleat)

    Copolymer sing disedhiyakake ing bentuk bubuk, alon-alon larut ing banyu sing nyebabake solusi warna kuning kanthi viskositas lan adhesivitas sing dhuwur. Iki digunakake minangka bioadesif ing perekat denture, lan minangka mucoadhesive kanggo pangiriman obat menyang membran lendhut. Lan kreteg uyah Kalsium nambah sifat kohesif. Kuat banget adesif Basah, Tahan Lama, Mucoadhesive sing nyedhiyakake pangiriman menyang membran lendhut. Paremeter Teknis Utama: Rupa Putih nganti banyu bubuk putih ...