Polimer (Methylvinylether / Maleic Anhydride) Copolymer

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Anhydride)Copolymer

    Polimer (Methylvinylether / Maleic Anhydride) Copolymer

    Ora larut ing banyu, larut ing THF, Acetone, lan liya-liyane. Hidrolisis kedadeyan ing banyu kanthi kondhisi sing tepat. Kanggo produksi produk asam-asam lan setengah produk ester. Parameter Teknis Utama: Jinis-jinis YR-VM / MA AP1 YR-VM / MA AP2 YR-VM / MA AP3 YR-VM / MA AP4 YR-VM / MA AP5 Penampilan Whiter kanggo bubuk bebas mili putih Viskositas Khusus (1% ing 2-Butanone) 0,1 ~ 0,5 ~ ~ 1 1,0 ~ 1,5 1,5 ~ 2,5 2,5 ~ 4.0 Bobot Molekuler 130.000 ~ 200,000 200,000 ~ 500,000 500,000 ~ 1.000.000 1.000.000 ~ 1.800.000 1.800.000 ~ 2, ...