dsdsg

produk

Polyquaternium-1

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Polyquaternium-1  
  • Sinonim: Klorida Polidronium, PQ-1
  • NO CAS.: 75345-27-6  
  • Formula Molecuar: C22H48Cl3N3O6
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Polyquaternium-1, uga dijenengi minangka Klorida Polidronium,PQ-1, minangka bahan pengawet jinis deterjen sing asale saka BAK. Iki dirumusake ing pertengahan taun 1980an dening Alcon minangka pengawet kanggo solusi panyimpenan lensa kontak. Saiki, iki saya digunakake minangka presveratif ing tetes oftalmik kanggo glaukoma, solusi luh buatan lan ndhuwur formuasi kosmetik.

    Parameter Teknis Key:

    (1) 95 ~ bubuk 100%:

    Penampilan Amber nganti coklat peteng padhet
    Ambu ora enak Tanpa Stimulasi
    Kelarutan banyu Larut Lengkap
    Amine Gratis 5,0%
    pH 6.0 ~ 9.0
    Klorida 30%
    Konten standar internal ≥95%
    Jumlah Cacah Mikroba Aerobik (TAMC) cfu / g < 10³ cfu / g
    Jumlah Ragi lan Cetakan (TYMC) cfu / g < 10 c cfu / g

    (2) cairan 40%:

    Penampilan Cairan kuning cahya
    Ambu ora enak Tanpa Stimulasi
    Bobot Molekuler 30.000 ~ 40,000
    Konten Padhet ≥33%
    Klorida £ 10%
    Amin gratis 2,0%
    pH 6 ~ 9
    Kelarutan Banyu 100% Larut
    Jumlah Mikroba Aerobik Mikro (TAMC) £ 1000cfu / g
    Jumlah Ragi lan Cetakan (TYMC) £ 100 CFG / g

    Aplikasi:

    Polyquaternium-1minangka pengawet antimikroba, kanthi efek antimikroba sing luwih dhuwur lan iritasi okular ngisor. digunakake minangka pembunuh bakterial ing tetes mata, produk lensa alus lan formulasi produk perawatan ophalmik liyane. Ing formulasi perawatan kulit, bisa mbantu nyingkiri utawa nyuda alergi lan kemungkinan infeksi.


  • Sedurunge: Polyquaternium-10
  • Sabanjure: Asam Polyma Keramik Gamma

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita