Polyquaternium-1

  • Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1, uga dijenengi Polidronium Chloride, PQ-1, minangka bahan pengawet jinis deterjen sing asale saka BAK. Iki dirumusake ing pertengahan taun 1980an dening Alcon minangka pengawet kanggo solusi panyimpenan lensa kontak. Saiki, iki digunakake dadi presveratif ing tetes oftalmik kanggo glaukoma, solusi luh buatan lan formuasi kosmetik paling dhuwur. Parameter Teknis Utama: (1) 95 ~ 100% Wêdakakêna: Katon Amber nganti ambu coklat padat coklat Tanpa Stimulasi Kelarutan Banyu Larut ...