Polyquaternium-11 50%

  • Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50% minangka jinis Polyquaternium-11 anyar, yaiku uyah amonium kuarter polimer sing digawe dening reaksi diethyl sulfate lan kopolimer vinil piramidonone lan dimethyl aminoethylmethacrylate. Iki kalebu ing kelas kimia sing dikenal minangka senyawa amonium kuaternary (umume diarani "Quat"). Polyquaternium-11 50% bobote molekul luwih murah dibandhingake karo Polyquaternium 20%, ora bisa ditemokake karo banyu lan etanol, ambu sing rada khas. Polyquaternium-11 50% ...