dsdsg

produk

Polyquaternium-11

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Polyquaternium-11
  • Jeneng INCI: Polyquaternium-11, PQ-11
  • No CAS.: 53633-54-8
  • Formula Molecuar: C18H34N2O7S
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Polyquaternium-11yaiku uyah amonium kuarter polimer sing dibentuk dening reaksi diethyl sulfate lan copolymer vinyl pyrrolidone lan dimethyl aminoethylmethacrylate. Iki kalebu ing kelas kimia sing dikenal minangka senyawa amonium kuaternary (umume diarani "Quat").Polyquaternium-11 minangka larutan banyu kenthel inggil, Ora bisa dienggo nganggo banyu lan etanol, ambu ora enak sing khas.Polyquaternium-11 minangka agen film anti-statis kanthi awan, anti-statis. Dadi agen kondisioner lan pembantu film, pembantu gaya.

    Parameter Teknis:

    Penampilan                             Cairan kental sing entheng lan entheng
    VP / DAMEMA 80/20
    Konten Padhet 19 ~ 21%
    Nilai PH (kaya) 5.0 ~ 7.0
    N-Vinylpyrrolidone 0,01% maks.
    Viskositas (# 3, @ 6rpm, 25 ℃) 20.000-60.000 cps
    Werna (APHA) 120 maks.

    Aplikasi:

    Digunakake kanggo perawatan rambut kaya mousses, gel, spray pump lan spritze. Tumindak minangka agen kahanan lan mantan film. Nawakake ciri kayata substantivitas, sumunar lan kontrol. Digunakake kanggo perawatan rambut kaya lotion, mous, gel, semprotan, sampo, ing perawatan kulit kaya sabun, busa cukur lan lotion awak. Tumindak minangka kondisioner lan tambahan gaya. Polyquaternium-11 pocesses nyebar, ngisi daya elektrostatik nyegah lan pelumas sifat. Nawakake mupangat kalebu lather stabil, substantivity, combability wet, alus, tahan, koyo alus lan rasane kulit sutra.


  • Sedurunge: Polyquaternium-6
  • Sabanjure: Keratin terhidrasi

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita