Polyquaternium-11

  • Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11 minangka uyah amonium kuarter polimer sing dibentuk kanthi reaksi diethyl sulfate lan kopolimer vinil piramidon lan dimethyl aminoethylmethacrylate. Iki kalebu ing kelas kimia sing dikenal minangka senyawa amonium kuarterner (umume diarani "Quat"). Polyquaternium-11 minangka larutan berair kenthel inggil, Ora kena banyu lan etanol, ambu sing rada khas. Polyquaternium-11 yaiku awan, jerami agen film bekas lan anti-statis kanthi warna. ...