Polyquaternium-22

  • Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22 minangka polimer sintetis sing kasusun saka asam akrilik lan klorida diallyldimethylammonium, Polyquaternium-22 minangka polimer amfoterik, kepadatan muatan dhuwur, kelembapan, lan pH kanggo jembar (1-14). Copolymer iki dianjurake kanggo ningkatake sifat udan lan produk garing kanggo perawatan rambut, lan kanggo nambah rasa ing produk perawatan kulit. Parameter Teknis: Jinis Tampilan YR-PQ22A YR-PQ22B YR-PQ22C Cetha nganti entheng kuning, cairan cair kental 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40 ...