Polyquaternium-28

  • Polyquaternium-28

    Polyquaternium-28

    Properties: Polyquaternium-28 minangka uyah amounium polimerik sing kalebu saka monopoli Vinylpyrrolidone lan dimethlaminopropyl methacrylamide. Tumindak minangka agen pembentuk film lan kondhisi, wujud film sing jelas, fleksibel nanging ora kenthel, lan menehi pelumasan lan stabilitas hidrisis sing apik ing sangisore dhuwur utawa dhuwur Nilai PH, nampilake kompatibilitas sing unggul karo surfaktan non-ionik lan amfoterik. Iki bisa nambah kondhisi uga gaya rambut kanthi akumulasi sithik.