Polyquaternium-39

  • Polyquaternium-39

    Polyquaternium-39

    Properti: Polyquaternium-39 minangka polimer amfoterik, kepadatan muatan tinggi, kelembapan, lan pH kanggo jembar (1-14). Copolymer iki dianjurake kanggo ningkatake sifat udan lan produk garing kanggo perawatan rambut, lan kanggo nambah rasa ing produk perawatan kulit. Parameter Techniacl: Jinis Tampilan YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C Cetha nganti entheng kuning, cairan cair kental 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40% pH (1% ing banyu) 4,2 ~ 5,3% 2,5 maks. 4.0 ~ 5.5 Viskositas (# 3 @ 12rpm, 25 ℃) 3.000 ~ 6.000 4,000 ~ 15,00 ...