Polyquaternium-51

  • Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51 minangka polimer pelembab biomimetik sing dirancang kanggo niru struktur membran fosfolipid. Nduweni struktur amphiphilic sing unik lan bisa uga mlebu ing stratum corneum, nuduhake efek pelembab adaptif ing kulit. Kangge, Polyquaternium-51 nglindhungi kulit saka serangan lingkungan: Ngapikake efek alangan, lan nyuda Rugi Banyu Epidermal. Pameran: · Pelembab adaptif jangka panjang. · Nyuda gangguan saka surfaktan lan ...