Polyquaternium-6

  • Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6 (PQ-6) minangka homopolymer kanthi aktivitas kationik sing dhuwur, menehi efek kahanan sing apik kanggo produk perawatan rambut. Poliquaternium-6 jelas nganti cairan likat lan kuning. Gampang dibubarake ing banyu, nanging ora gampang dibakar. Iki nduweni stabilitas solusi banyu lan koagulasi sing kuwat lan stabil. Ora wujud gel lan tetep stabil ing kisaran pH sing jembar. Kapadhetan anti-klorin lan muatan tinggi. Parameter Teknis: Tampilan Tanpa Werna warna nganti kuning kuning ...