Polyquaternium-7

  • Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7 minangka senyawa amonium kuarterner sing digunakake minangka agen antistatik, mantan fim lan fiksatif rambut, ing kosmetik lan produk perawatan pribadi, atom nitrogen kuaterner ing Polyquaternium-7 tansah nggawa muatan kationik preduli saka pH sistem. Ing pH dhuwur , anané gugus hidroksil bisa nyuda kelarutan banyu biasane dhuwur saka senyawa amonium kuarterner. Muatan positif ing quats narik kawigaten menyang kulit lan protein rambut sing rada negatif. Polyquaternium-7 nyegah utawa nyegah akumulasi listrik statis lan garing kanggo mbentuk lapisan tipis sing diserap menyang batang rambut. Polyquaternium-7 uga mbantu rambut nahan gaya kanthi nyegah kemampuan rambut kanggo nyerep kelembapan.