Polyquaternium-7

  • Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7 dikenani biaya banget kopolimer kationik sing dikembangake kanggo ningkatake kompatibilitas lan kejelasan ing sistem surfaktan anionik. Copolymer iki dianjurake kanggo ningkatake sifat udan lan produk garing kanggo perawatan rambut, lan kanggo nambah rasa ing produk perawatan kulit. Parameter Teknis: Ketik YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C YR-PQ7D Katon Mbusak nganti cairan likat likat transparan 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 41 ~ 45% pH (1% ing banyu) 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 3.3 ~ 4.5 Viskositas (# 4 @ 12rpm ...