Polyquaterniums

  • Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1, uga dijenengi Polidronium Chloride, PQ-1, minangka bahan pengawet jinis deterjen sing asale saka BAK. Iki dirumusake ing pertengahan taun 1980an dening Alcon minangka pengawet kanggo solusi panyimpenan lensa kontak. Saiki, iki digunakake dadi presveratif ing tetes oftalmik kanggo glaukoma, solusi luh buatan lan formuasi kosmetik paling dhuwur. Parameter Teknis Utama: (1) 95 ~ 100% Wêdakakêna: Katon Amber nganti ambu coklat padat coklat Tanpa Stimulasi Kelarutan Banyu Larut ...
  • Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6 (PQ-6) minangka homopolymer kanthi aktivitas kationik sing dhuwur, menehi efek kahanan sing apik kanggo produk perawatan rambut. Poliquaternium-6 jelas nganti cairan likat lan kuning. Gampang dibubarake ing banyu, nanging ora gampang dibakar. Iki nduweni stabilitas solusi banyu lan koagulasi sing kuwat lan stabil. Ora wujud gel lan tetep stabil ing kisaran pH sing jembar. Kapadhetan anti-klorin lan muatan tinggi. Parameter Teknis: Tampilan Tanpa Werna warna nganti kuning kuning ...
  • Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7 dikenani biaya banget kopolimer kationik sing dikembangake kanggo ningkatake kompatibilitas lan kejelasan ing sistem surfaktan anionik. Copolymer iki dianjurake kanggo ningkatake sifat udan lan produk garing kanggo perawatan rambut, lan kanggo nambah rasa ing produk perawatan kulit. Parameter Teknis: Ketik YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C YR-PQ7D Katon Mbusak nganti cairan likat likat transparan 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 41 ~ 45% pH (1% ing banyu) 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 3.3 ~ 4.5 Viskositas (# 4 @ 12rpm ...
  • Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10 nduweni kahanan, antistatik, kinerja, ndandani rambut sing rusak, nggawe rambut alus, alus lan fleksibel. Polyquaternium-10 minangka polimer kationik sing larut ing banyu sing kompatibel karo kabeh jinis surfaktan. Kanthi kinerja kenthel, antistatik, kondisioning, pelembab sing apik, bisa ndandani rambut sing rusak, lan nambah sisir lan pelembab ing rambut, uga nyuda iritasi sing disebabake surfaktan, ndandani perlindungan kulit, menehi pelembab, pelumas ... .
  • Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50% minangka jinis Polyquaternium-11 anyar, yaiku uyah amonium kuarter polimer sing digawe dening reaksi diethyl sulfate lan kopolimer vinil piramidonone lan dimethyl aminoethylmethacrylate. Iki kalebu ing kelas kimia sing dikenal minangka senyawa amonium kuaternary (umume diarani "Quat"). Polyquaternium-11 50% bobote molekul luwih murah dibandhingake karo Polyquaternium 20%, ora bisa ditemokake karo banyu lan etanol, ambu sing rada khas. Polyquaternium-11 50% ...
  • Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11 minangka uyah amonium kuarter polimer sing dibentuk kanthi reaksi diethyl sulfate lan kopolimer vinil piramidon lan dimethyl aminoethylmethacrylate. Iki kalebu ing kelas kimia sing dikenal minangka senyawa amonium kuarterner (umume diarani "Quat"). Polyquaternium-11 minangka larutan berair kenthel inggil, Ora kena banyu lan etanol, ambu sing rada khas. Polyquaternium-11 yaiku awan, jerami agen film bekas lan anti-statis kanthi warna. ...
  • Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22 minangka polimer sintetis sing kasusun saka asam akrilik lan klorida diallyldimethylammonium, Polyquaternium-22 minangka polimer amfoterik, kepadatan muatan dhuwur, kelembapan, lan pH kanggo jembar (1-14). Copolymer iki dianjurake kanggo ningkatake sifat udan lan produk garing kanggo perawatan rambut, lan kanggo nambah rasa ing produk perawatan kulit. Parameter Teknis: Jinis Tampilan YR-PQ22A YR-PQ22B YR-PQ22C Cetha nganti entheng kuning, cairan cair kental 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40 ...
  • Polyquaternium-28

    Polyquaternium-28

    Properties: Polyquaternium-28 minangka uyah amounium polimerik sing kalebu saka monopoli Vinylpyrrolidone lan dimethlaminopropyl methacrylamide. Tumindak minangka agen pembentuk film lan kondhisi, wujud film sing jelas, fleksibel nanging ora kenthel, lan menehi pelumasan lan stabilitas hidrisis sing apik ing sangisore dhuwur utawa dhuwur Nilai PH, nampilake kompatibilitas sing unggul karo surfaktan non-ionik lan amfoterik. Iki bisa nambah kondhisi uga gaya rambut kanthi akumulasi sithik.
  • Polyquaternium-39

    Polyquaternium-39

    Properti: Polyquaternium-39 minangka polimer amfoterik, kepadatan muatan tinggi, kelembapan, lan pH kanggo jembar (1-14). Copolymer iki dianjurake kanggo ningkatake sifat udan lan produk garing kanggo perawatan rambut, lan kanggo nambah rasa ing produk perawatan kulit. Parameter Techniacl: Jinis Tampilan YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C Cetha nganti entheng kuning, cairan cair kental 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40% pH (1% ing banyu) 4,2 ~ 5,3% 2,5 maks. 4.0 ~ 5.5 Viskositas (# 3 @ 12rpm, 25 ℃) 3.000 ~ 6.000 4,000 ~ 15,00 ...
  • Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51 minangka polimer pelembab biomimetik sing dirancang kanggo niru struktur membran fosfolipid. Nduweni struktur amphiphilic sing unik lan bisa uga mlebu ing stratum corneum, nuduhake efek pelembab adaptif ing kulit. Kangge, Polyquaternium-51 nglindhungi kulit saka serangan lingkungan: Ngapikake efek alangan, lan nyuda Rugi Banyu Epidermal. Pameran: · Pelembab adaptif jangka panjang. · Nyuda gangguan saka surfaktan lan ...