LPM / MA Copolymers

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Mixed Salts

    Garam Campuran Poli (Methylvinylether / Asam Maleat)

    Copolymer sing disedhiyakake ing bentuk bubuk, alon-alon larut ing banyu sing nyebabake solusi warna kuning kanthi viskositas lan adhesivitas sing dhuwur. Iki digunakake minangka bioadesif ing perekat denture, lan minangka mucoadhesive kanggo pangiriman obat menyang membran lendhut. Lan kreteg uyah Kalsium nambah sifat kohesif. Kuat banget adesif Basah, Tahan Lama, Mucoadhesive sing nyedhiyakake pangiriman menyang membran lendhut. Paremeter Teknis Utama: Rupa Putih nganti banyu bubuk putih ...
  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid) Half Esters Copolymer

    Poly (Methylvinylether / Asam Maleat) Setengah Meter Copolymer

    Kaloro jinis kasebut minangka kopolimer Monoalkyl ester saka poli (metil vinil eter / asam maleat), produk kasebut ngasilake film sing atos lan bening. Film nuduhake adhesi tanpa taktik, duwe kekuwatan banget, lan tahan lembab. Larut ing alkohol, ester, keton lan eter glikol lan kompatibel karo propelan aerosol. Parameter Teknis Utama: Produk YR-ES225 YR-BS425 INCI Jeneng Etil Esters saka PVM / MA Copolymer Butyl Ester saka PVM / MA Copolymer CAS # 25087-06-3 25119-68-0 ...
  • Poly(Methylvinylether/Maleic Anhydride)Copolymer

    Polimer (Methylvinylether / Maleic Anhydride) Copolymer

    Ora larut ing banyu, larut ing THF, Acetone, lan liya-liyane. Hidrolisis kedadeyan ing banyu kanthi kondhisi sing tepat. Kanggo produksi produk asam-asam lan setengah produk ester. Parameter Teknis Utama: Jinis-jinis YR-VM / MA AP1 YR-VM / MA AP2 YR-VM / MA AP3 YR-VM / MA AP4 YR-VM / MA AP5 Penampilan Whiter kanggo bubuk bebas mili putih Viskositas Khusus (1% ing 2-Butanone) 0,1 ~ 0,5 ~ ~ 1 1,0 ~ 1,5 1,5 ~ 2,5 2,5 ~ 4.0 Bobot Molekuler 130.000 ~ 200,000 200,000 ~ 500,000 500,000 ~ 1.000.000 1.000.000 ~ 1.800.000 1.800.000 ~ 2, ...
  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Copolymer

    Polyoly (Methylvinylether / Asam Maleat) Copolymer

    Polimer kasebut minangka bentuk asam bebas saka kopolimer Methylvinyl eter lan Maleic Anhdride, ing bentuk cair. Lawan ing sawetara bobot Molekuler kanthi sifat rheologis sing bisa disetel. Polimer kasebut larut ing banyu, dadi former film sing apik banget lan adhesi bioadesif / mukosa. Parameter Teknis Kunci Formulir Solusi: Jinis-jinis YR-VM / MA20SL YR-VM / MA80SL YR-VM / MA100SL YR-VM / MA200SL Penampilan Rawa cairan viskositas cair sing kenthel (5% ing banyu) 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 Acti ...