Iodin PVP

  • PVP Iodine

    Iodin PVP

    Iodin PVP, uga diarani PVP-I, Povidone Iodine. Disedhiyakake minangka bebas mili, bubuk coklat kemerahan, ora iritasi kanthi stabilitas sing apik, larut ing banyu lan alkohol, ora larut ing diethylethe lan kloroform. Biokida spektrum sing wiyar; Larut banyu, uga larut ing: etil alkohol, alkohol isopropil, glikol, gliserin, aseton, polietilen glikol; Pembentukan film; Komplek sing stabil; Kurang iritasi kulit lan mukosa; Tindakan germisida sing ora selektif; Ora cenderung ngasilake resistensi bakteri. Kunci Teknik P ...