Seri PVP K

  • PVP K Series

    Seri PVP K

    Polyvinylpyrrolidone (PVP) ana minangka bentuk larutan bubuk lan banyu, lan diwenehake ing kisaran bobot molekul sing jembar, gampang larut ing banyu, alkohol lan pelarut organik liyane, higroskopisitas banget, kapasitas nggawe film sing apik, adesif lan stabilitas kimia, ora ana keracunan .Kosmetik Kelas PVP akeh digunakake ing perawatan rambut, perawatan kulit lan produk perawatan oral, utamane kanggo produk gaya rambut. Amarga ukuran bobot molekul sing amba, wiwit bobote molekul nganti ...