Polimer PVP

  • PVP K Series

    Seri PVP K

    Polyvinylpyrrolidone (PVP) ana minangka bentuk larutan bubuk lan banyu, lan diwenehake ing kisaran bobot molekul sing jembar, gampang larut ing banyu, alkohol lan pelarut organik liyane, higroskopisitas banget, kapasitas nggawe film sing apik, adesif lan stabilitas kimia, ora ana keracunan .Kosmetik Kelas PVP akeh digunakake ing perawatan rambut, perawatan kulit lan produk perawatan oral, utamane kanggo produk gaya rambut. Amarga ukuran bobot molekul sing amba, wiwit bobote molekul nganti ...
  • VP/VA Copolymers

    Copolymer VP / VA

    Copolymer VP / VA kanthi jatah beda N-Vinylpyrrolidone dadi Vinyl Acetate, larut ing umume pelarut organik. Sing ana ing bubuk, solusi banyu lan bentuk larutan etnol. Solusi banyu VP / VA solusi banyu yaiku non-ionik, ora dibutuhake netralisasi, Film Resultant iku angel, nggilap, lan bisa dicopot banyu; Viskositas sing bisa disetel, titik empuk lan sensitivitas banyu gumantung saka rasio VP / VA; Kompatibilitas sing apik karo akeh modifiserer, plasticizer, propeller spray lan bahan kosmetik liyane ...
  • VP/DMAEMA Copolymer

    Copolymer VP / DMAEMA

    VP / DMAEMA Copolymer (VP / Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer) minangka solusi sekitar 20% lan bisa diformulasi karo karbomer dadi gel sing bening. Nyedhiyakake retensi curl asor sing dhuwur, langsing kurang lan entheng kanggo rambut. Kajaba iku, mbantu nyisir basah & garing lan menehi rambut alus, gloss, awak & sutra kanggo rambut. Iki menehi roso alus lan kahanan ing kulit uga mbentuk matrik polielektrolit sing bisa disemprot nalika digunakake bebarengan karo modifikasi rheology ...
  • PVP Iodine

    Iodin PVP

    Iodin PVP, uga diarani PVP-I, Povidone Iodine. Disedhiyakake minangka bebas mili, bubuk coklat kemerahan, ora iritasi kanthi stabilitas sing apik, larut ing banyu lan alkohol, ora larut ing diethylethe lan kloroform. Biokida spektrum sing wiyar; Larut banyu, uga larut ing: etil alkohol, alkohol isopropil, glikol, gliserin, aseton, polietilen glikol; Pembentukan film; Komplek sing stabil; Kurang iritasi kulit lan mukosa; Tindakan germisida sing ora selektif; Ora cenderung ngasilake resistensi bakteri. Kunci Teknik P ...