Lactose Sieved

  • Sieved Lactose

    Lactose Sieved

    Werna putih, tanpa rasa, kristal kanthi cairan sing apik. Laktosa partikel kasar sing diproduksi liwat proses kristalisasi bisa dipérang dadi pirang-pirang spesifikasi kanthi distribusi ukuran sempit sawise ayakan (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh). Lactose Sieved kasusun saka kristal tunggal lan kristal caking cilik. Produk spesifikasi bedo bisa digunakake kanggo macem-macem ocassion. Granulasi udan dudu proses sing dibutuhake kanggo ngisi kapsul amarga salah ...