Fosfat Sodium Ascorbyl

  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Fosfat Sodium Ascorbyl

    Asal Sodium Ascorbyl Fosfat saka vitamin C, vitamin C adhedhasar ilmu pengetahuan modern lan teknologi kanggo ngolah bahan baku sing digawe nggunakake produk iki, kanthi lisan utawa diserep liwat kulit menyang awak, bisa cepet dicerna dening fosfatase kanggo mbebasake vitamin C, vitamin C main fungsi fisiologis lan biokimia sing unik. Sodium Fosfat Vitamin C Vitamin C duwe kabeh efektivitas kalorone. Vitamin C uga bisa ngatasi ion sensitif marang cahya, panas lan logam, ...