Sodium Hyaluronate

  • Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate minangka uyah natrium asam Hyaluronic, kondhang minangka faktor pelembab alami, fermentasi bakteri non-kewan, impuitas sing asor banget, ora ana polusi proses kotoran mikroorganisme patogen liyane. Aplikasi: Sodium Hyaluronate tumindak minangka pelumas lan nggawe film, pelembab, nyegah kerusakan kulit, kenthel lan tetep emulsi stabil kanggo produk perawatan kulit, kayata krim, emulsi, inti, lotion, gel, topeng wajah, lipstik, bayangan ...