Pelarut / Penengah

  • N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone, N-Octyl-Pyrrolidone, 1-Octyl-2-Pyrrolidone, NOP, ora ana warna kanggo cairan bening transparan kuning kanthi ambu ora enak, aktif banget, aman lan ora enek. Wis nggodhok dhuwur titik, titik lampu kilat sing dhuwur lan tekanan uap sing sithik banget, larut banget ing banyu nanging bisa larut karo macem-macem pelarut organik lan nyuda tention permukaan. Parameter Teknis Utama: Penampilan Cetha, cairan murni tanpa warna 99.0% mnt. Banyu 0,1% maks. Y-Butyrolactone maks 0,2%. Amines ...
  • N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dedecyl-2-Pyrrolidone tumindak minangka agen pembasahan, larut ing banyu lan larut ing umume pelarut organik. Surfaktan nonionik kanthi foaming rendah kanthi HLB 3 lan ora duwe konsentrasi micelle kritis. N-Dodecyl-2 -Pyrrolidone nduwe efisiensi sing luwih gedhe kanggo nyuda ketegangan Lumahing statis, bisa digandhengake karo surfaktan anionik, mbentuk micelles campuran, sing nambah banget kelarutane, nyebabake nyuda ketegangan permukaan sinergis lan nambah wetting. Kunci Teknik ...
  • N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone minangka cairan tanpa warna sing rada kekuningan kanthi ambune amine sing lemes, amarga pelarut organik aprotic lan polar pancen ora bisa ditemoni karo banyu. Parameter Teknis: Katon Tanpa Werna nganti Kemurnian cair rada kuning 99,5% min. Banyu 0,1% maks. g-Butyrolactone 0,1% maks. Amina 0,1% maks. Werna (APHA) 50 maks. Aplikasi: Digunakake minangka Penengah kanggo sintesis agrokimia, farmasi, pembantu tekstil, plastik, pelarut polimer ...
  • N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone minangka senyawa organik sing kalebu laktam 5-membran. Iki cairan tanpa warna, sanajan conto sing ora murni bisa katon kuning. Iki ora bisa ditrapake nganggo banyu lan pelarut organik umume. Uga kalebu ing kelas pelarut aprotik dipolar kayata dimethylformamide lan dimethyl suloxide. Iki digunakake ing industri petrokimia lan plastik minangka pelarut, ngeksploitasi nonvolatilitas lan kemampuan kanggo mbubarake macem-macem bahan Parameter Teknis Utama: Appea ...
  • 2-Pyrrolidone

    2-Pirolidin

    2-Pyrrolidone ora ana wernane kanggo kekuningan, cairan bening (ing ndhuwur 25 ℃), larut ing banyu utawa pelarut organik kanthi stabilitas kimia lan karakter non-korosif. titik lebur 24,6 ℃, titik didih 245 ℃, titik sumunar 129,4 ℃. Parameter Teknis Utama: Katon @ 25 ℃ Cuci cair sing ora ana warna 99.0% mnt. Kelembapan maksimal 0,1%. Gamma Butyrolactone 0,1% maks. 1,4-Butanediol 0,1% maks. Werna (APHA) 25 maks. Applica ...