Lactose Pangatusan Semprot

  • Spray-Drying Lactose

    Lactose Pangatusan Semprot

    Lactose Pangatusan Semprot putih, bubuk tanpa rasa kanthi fluiditas sing apik. Nduweni fluiditas sing apik, nyampurake keseragaman lan kompresi sing apik amarga partikel bola lan distribusi ukuran sempit, cocog kanggo kompresi langsung, pilihan sing cocog kanggo ngisi kapsul lan ngisi granula. Keuntungan Aplikasi: Disintegrasi cepet amarga kelarutan banyu sing apik; Kekerasan tablet sing apik amarga pengeringan nyemprot; Bisa disebar kanthi seragam ing formula doages kurang kanggo bahan obat; ...