Vinylpyrrolidone / Vinyl Acetate

  • Vinylpyrrolidone/Vinyl Acetate

    Vinylpyrrolidone / Vinyl Acetate

    Copolymer VP / VA kanthi jatah vinilpirrolidon kanggo asetat vinil sing beda-beda lan kasedhiya minangka bubuk putih utawa solusi transparan sing jelas ing banyu, etanol lan isopropanol. Wujud film permeabel oksigen sing angel, nggilap, fleksibel, bisa dicopot banyu, sing ana ing kaca, plastik lan logam, sifat kasebut, ditambah karo kemampuan ngontrol hidrofilitas liwat komposisi monomer, nyebabake aplikasi industri sing akeh. Parameter Teknis Utama: Produk PVP / VA 64 Powder ...