Copolymer VP / DMAEMA

  • VP/DMAEMA Copolymer

    Copolymer VP / DMAEMA

    VP / DMAEMA Copolymer (VP / Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer) minangka solusi sekitar 20% lan bisa diformulasi karo karbomer dadi gel sing bening. Nyedhiyakake retensi curl asor sing dhuwur, langsing kurang lan entheng kanggo rambut. Kajaba iku, mbantu nyisir basah & garing lan menehi rambut alus, gloss, awak & sutra kanggo rambut. Iki menehi roso alus lan kahanan ing kulit uga mbentuk matrik polielektrolit sing bisa disemprot nalika digunakake bebarengan karo modifikasi rheology ...