Copolymer VP / VA

  • VP/VA Copolymers

    Copolymer VP / VA

    Copolymer VP / VA kanthi jatah beda N-Vinylpyrrolidone dadi Vinyl Acetate, larut ing umume pelarut organik. Sing ana ing bubuk, solusi banyu lan bentuk larutan etnol. Solusi banyu VP / VA solusi banyu yaiku non-ionik, ora dibutuhake netralisasi, Film Resultant iku angel, nggilap, lan bisa dicopot banyu; Viskositas sing bisa disetel, titik empuk lan sensitivitas banyu gumantung saka rasio VP / VA; Kompatibilitas sing apik karo akeh modifiserer, plasticizer, propeller spray lan bahan kosmetik liyane ...