dsdsg

mal

Akrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Danasîna Kurt:


  • Navê hilberê: Akrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • Navê INCI: Akrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • No CAS: 176429-87-1
  • Berfirehiya Hilberê

    FAQ

    Tagên Hilberê

    Akrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer bi çermê lubrifî û bi toleransa zêde ya xwê ji bo krem ​​û lotikan verastkirinek rheolojî ya bi rengek xaçepirs, bilez belavbûyî ye, ew dikare di gelsên şêwazê avî û hîdro-alkolîk de were bikar anîn, gelên paqijkirina destan, gelên lênihêrîna çerm û rojê. Ew jî dikare di her cûreyê emulsiyonên lênihêrîna kesane de krem, lotion, sprays û kozmetikên rengîn tê de tê bikar anîn.

    Parametreyên Teknîkî yên Key

    Dîtina Fîzîkî @ 25 Kyîrê, şilaba spî
    Bîna @ 25 Taybetî
    Nirxa pH 4.0 ~ 7.0
    Naveroka Solîd 28.0 32.0%

    Serîlêdan:

    Forumsên Lênihêrîna Por, Kozmetikên Reng, Formulên Tuncare / Çerm, Stêwazkirina Por, Paqijkerê Destan, Hilberên Washûştinê.


  • Pêşî: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • Piştî: Acrylates Copolymer

  • Peyama xwe li vir binivîsin û ji me re bişînin