Жеке кам көрүү ингредиенттери

  • DL -Panthenol Powder

    DL -Пантенол порошогу

    DL-Panthenol - бул улуу нымдагыч заттар, сууда, спиртте, пропиленгликолдо эрийт, ак порошок формасында. ДЛ-Пантенол Провитамин В5 деп да аталат, ал адамдын зат алмашуусунда негизги ролду ойнойт, В5 витамининин жетишсиздиги келип чыгышы мүмкүн. ДЛ-Пантенол косметикалык препараттардын дээрлик баардык түрлөрүндө колдонулат.ДЛ-Пантенол чачка, териге жана тырмактарга кам көрөт, териде, DL-Пантенол терең кирүүчү нымдаштыруучу зат болуп саналат.ДЛ-Пантенол эпителийдин өсүшүнө түрткү берет жана бар бир ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% эң сонун ылгалдандыруучу зат, ал түссүз, ачык сары илээшкектүү суюктук, сууда, спиртте, пропиленгликолдо эрийт. ДЛ-Пантенол Провитамин В5 деп да аталат, ал адамдын ортомдук метаболизминде негизги ролду ойнойт. Витамин В5 көптөгөн дерматологиялык бузулууларга алып келиши мүмкүн.ДЛ-Пантенол косметикалык препараттардын дээрлик баардык түрүндө колдонулат.ДЛ-Пантенол чачка, териге жана тырмактарга кам көрөт.Дер-Дантенол терең кирүүчү нымдаштыруучу зат болуп саналат.ДЛ-Пантенол стимулдай алат. Gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% - бул мыкты нымдагычтар, ал түссүз, ачык сары илээшкектүү суюктук, сууда, спиртте, пропиленгликолдо эрийт. ДЛ-Пантенол Провитамин В5 деп да аталат, ал адамдын ортомдук метаболизминде негизги ролду ойнойт. Витамин В5 көптөгөн дерматологиялык бузулууларга алып келиши мүмкүн.ДЛ-Пантенол косметикалык препараттардын дээрлик баардык түрүндө колдонулат.ДЛ-Пантенол чачка, териге жана тырмактарга кам көрөт.Дер-Дантенол терең кирүүчү нымдаштыруучу зат болуп саналат.ДЛ-Пантенол стимулдай алат. Gro ...
  • D -Panthenol

    D -Пантенол

    D-Panthenol - пантотен кислотасынын илээшкек суюк туундусу жана актуалдуу колдонуу үчүн атайын иштелип чыккан.Сууда эрийт, спиртте эрийт, глицеринде эрийт, эфирде бир аз эрийт, өсүмдүк майларында, минералдык майларда жана майларда эрийт. Негизги техникалык параметрлер: Идентификация A USP идентификациясына туура келет B B USP идентификациясына туура келет C USP көрүнүшүнө туура келет, түссүз, илешкектүү жана тунук суюктук анализине (Суусуз негиз) 98.0% ~ 102.0% Speci ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Пантенол 75%

    D-Panthenol 75% пантотен кислотасынын илээшкек суюк туундусу болуп саналат жана жергиликтүү колдонуу үчүн атайын иштелип чыккан.Сууда эрийт, спиртте эрийт, глицеринде, эфирде бир аз эрийт, өсүмдүк майларында, минералдык майларда жана майларда эрийт. . Негизги техникалык параметрлер: Сырткы көрүнүшү Түстүү эмес, илешкектүү жана тунук суюктуктун идентификациясы Позитивдүү реакциянын талдоосу (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Суу (Карл Фишер) 0,1% дан ашпаган Өзгөчө оптикалык айлануу + 29 ° ~ + 31,5 ° Ам ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-кальций пантотенаты

    D-кальций пантотенаты - антиоксидант касиетке ээ өсүмдүктөрдө жана жаныбарлардын ткандарында бардык жерде кездешүүчү сууда эрүүчү В5 витамининин кальций тузу. Пентотенат - Коэнзим А жана В2 витамининин курамдык бөлүгү, В5 витамини өсүү фактору жана зат алмашуунун ар кандай функциялары, анын ичинде углеводдор, белоктор жана май кислоталары үчүн маанилүү. Бул витамин ошондой эле холестерол липиддеринин, нейротрансмиттерлердин, стероиддик гормондордун жана гемоглонун синтезине катышат ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Аскорбил Тетраисопалмитат, ошондой эле Tetrahexyldecy Ascorbate деп аталат, бул С витамининен жана изопальмит кислотасынан алынган молекула. Продукциянын таасири С витаминине окшош, эң башкысы антиоксидант катары иштей алат. Ascorbyl Tetraisopalmitate кычкылдандыруучу заттардын өндүрүлүшүн азайтат, бул ультрафиолет нурларына же химиялык коркунучтарга дуушар болгондон кийин клеткалардын бузулушуна шарт түзөт.Процедура ДНКнын бузулушунан жана ультрафиолет нурларынан пайда болгон теринин караңгылыгынан коргой алат. Жана, теринин визуалдык аппеясы ...
  • Biotin

    Биотин

    Биотин D-Biotin, H витамини, B7 витамини деп аталат, ал ак же дээрлик ак түстө, кристалл порошогу же түссүз кристаллдар, сууда, спиртте эрийт, ацетондо эрибейт, ал щелочтуу гидроксиддердин суюлтулган эритмелеринде эрийт. Негизги техникалык параметрлердин көрүнүшү Ак же ак түстөгү порошоктун идентификациясы (A, B, C) USP анализине туура келет 97.5% ~ 100.5% Кошумча заттар Өзүнчө Кошумча заттар: 1.0% ашпаган Жалпы Кирлер: 2.0% дан көп эмес Атайын айлануу + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Коэнзим Q10

    Коэнзим Q10 митохондриянын курамдык бөлүгү катары клеткалардын энергия өндүрүшүнө катышат. Ошондой эле физиологияда, фармацияда, косметикада жана ден-соолукту сактоодо кеңири колдонулган антиоксидант таасири бар.Ал сары же ачык сары кристалл порошок, жытсыз, даамсыз, хлороформдо, бензолдо жана тетрахлоридде оңой эрийт; ацетондо, эфирде, нефтиде эрийт; этанолдо бир аз эрийт; сууда же метанолдо эрибейт, жарыкта кызыл заттарга айланат, стабил ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Магний Аскорбил Фосфаты

    Магний Аскорбил Фосфат - бул суунун курамындагы формулаларда бузулбай турган С витамининин абдан туруктуу туундулары (L-Аскорбин кислотасы фосфат магний тузу). терини жарыктандыруучу жана жарыктандыруучу, ошондой эле сезгенүүгө каршы колдонуучу, ошондой эле күчтүү антиоксидант.Ал теринин клеткаларын меланин жана жарыктын пайда болушуна тоскоол кылган, дүүлүктүрбөгөн Сакиндин агартуучу мыкты каражаты деп эсептелет ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Натрий аскорбил фосфаты

    С витамининин натрий аскорбил фосфат туундусу, С витамини ушул өнүмдү колдонуп жасалган чийки затты кайра иштетүү үчүн заманбап илимге жана технологияга негизделген, оозеки же денеге сиңип калса дагы, фосфатаза менен тез сиңип, эркин С витамини, витамини болот. C уникалдуу физиологиялык жана биохимиялык функцияларды аткарат, натрий фосфаты витамини С витамини экөөнүн тең натыйжалуулугуна ээ. Витамин С дагы жарыкка, жылуулукка жана металл иондоруна сезгич, жеңил кычкылданган ш ...
  • Kojic Acid

    Кожик кислотасы

    Кожик кислотасы 5- гидроксил -2- гидроксиметил -1 жана 4- пиранон катары белгилүү. Бул микроорганизмдерди ачытуу жолу менен жасалган алсыз кислота органикалык кошулма.Жука трампер кислотасы - бул кристаллдай ак же саргыч ийне; сууда, спиртте жана ацетондо оңой эрийт, эфирде, этил ацетатта, хлороформдо жана пиридинде бир аз эрийт, бензолдо эрибейт; анын молекулалык формуласы C6H6O4, молекулалык салмагы 142,1, эрүү температурасы 153 ~ 156 ℃. Негизги техникалык параметрлер Сырткы көрүнүшү Ак же ачык ак кристалл ...