dsdsg

product

Polyquaternium-11

Description:

Polyquaternium-XI copolymorum vinylpyrrolidone et dimethyl aminoethylmethacrylati quaternarius est;
fungitur fixativae, film formativae et conditionis agentis. Praeclaram praebet lubricitatem in udo capillo et facilitatem pectendi et comendi in sicco capillo. Patet, non-tacky, continua membra et adiuvat ut corpus comis construat, dum tractabile relinquit. Pellis sensum emendat, lenitatem in applicatione et condiciones cutis praebet. Polyquaternium-11 usui in mussis, nes, frondis stylis, novitatis stili, in condicionibus lotionibus, cura corporis, fuco colore, et applicationibus faciei curandis.


  • Product nomen: Polyquaternium-11
  • Product Code: YNR-PQ11
  • INCI Nomen: Polyquaternium-11
  • CAS No.: 53633-54-8
  • Formulae Molecuar: C18H34N2O7S
  • Product Detail

    Product Tags

    Polyquaternium-11est sal ammonium quaternarium polymericum per reactionem sulfatis diethyi et copolymarum vinyl pyrrolidone et dimethyl aminoethylmethacrylati. In genere chemica quae Ammonium quaternarium componit (vulgo ad "Quat" appellatum est). Polyquaternium-11 est alta solutio viscosa aquea, aqua et ethanol Miscibilis, odoris parum notus. Polyquaternium-11 est nubes, palea. - cinematographicum cinematographicum pristinum et anti-staticum. Actus condicionis ac cinematographici agit auxiliaris appellans.

    QQ截图20210601142428

    Key Parametri Technical:

    Aspectus                             Patet levi nebula viscosa liquida
    VP/DAMEMA 80/20
    Firmus Content 19~21%
    PH Value (ut) 5.0~7.0
    N-Vinylpyrrolidone 0.1% max.
    Viscositas(#3,@6rpm,25℃) 200,000-60,000 cps
    Color(APHA) CXX max.

    Applicationes:Polyquaternium-11 lucere praebet, complicandi et de-frizzationes utilitates capillorum conditionariorum et shampoos crinium in cinematographico lucido, quod visibile et sensorium volumen addit.

    Polyquaternium-XI est ammonium quaternarium compositum quod membrana flexibilia formans cum commodis condicionibus lenis in abluendis applicationibus et stylis. Utere ut agentis conditionis in shampoos et cremor vel rinse conditioners clarae. Commutationes instant praebet, addito volumine et corpore capillo. Capillos facilius facit. Particularly efficax in stylis comis productis, incluso imbre conditioners et detangleribus. Optime ad usum ictu siccationis et corrigentis ubi scelerisque tutelam capillorum praebere potest.Polyquaternium-11 adhiberi potest in products skincare etiam ad meliorem cutem sentiendam. Polyquaternium 11 bene operatur in rasura, crepitu et lotiones cutis, liquor saponis et serae saponis.

    Polyquaternium in cura capillorum, ut musculi, nes, sentinarum et spritzes adhibentur. Agit ut conditionem agentis ac pelliculae prioris. Notas praebet ut substantivum, lucere et temperare. Usus in cura capillorum ut lotiones, musculi, nes, frondis, shampoos, in cura cutis sicut sapones, tonsurae spumae et illitus corporis. Agit ut Conditioner et auxiliares ferantur. Polyquaternium-XI pocesss disseminandi, electrostatice praeveniens, proprietates praeveniens et lubricans. Offert beneficia quae possidet latheram confirmatam, substantivitatem, combilitatem humidam, mollem, tenturam, levitatem sentiendi et cutis sericea sentiunt.

    Polyquarternium-11 cum in spumae uberi utendum est ut shampoo vel gel imbrem augebit gradus spumae. Polyquaternium-11 cum non-ionicis, anionicis et amphotericis superfactantibus ac rhologia mutatis compatitur. Polyquaternium-11 cum carbomero compositum est optimum ad producendum gels lenis et facile applicata. Polyquaternium-11 potest augere stabilitatem surfactantis, cremor et illinere formulae fundatae.

    QQ截图20210601142126

    Ut uti:

    Polyquaternium liquor viscosum praebetur, quamvis in vase ad faciliorem usum praebeatur, sicut liquor spississimus. Leniter calefactio adiuvari potest cum usabilitate in formulatione. Polyquarternium-XI in aqua facile dissolvitur et sic facillime est in stadio aquae formulae dissolvere. Cum in formulatione surfactante substructio adhibita monemus, Polyquaternium-11 ante superfactantia ad facilitatem discutiendi addendo. Cum applicationes in processu calido formantes, ad aquam phase et dispergendam adde. Polyquatenrium consi- 11 calo.


  • Previous: Polyquaternium-6
  • Deinde: Hydrolyzed Keratin

  • Epistulam tuam hic scribe et mitte nobis