Perséinlech Fleeg Zutaten

  • DL -Panthenol Powder

    DL -Panthenol Pudder

    DL-Panthenol ass eng super Beweegungsmëttel, mat wäisser Pulverform, opléisbar am Waasser, Alkohol, Propylenglycol.DL-Panthenol ass och bekannt als Provitamin B5, wat eng Schlësselroll am mënschlechen Zwëschenmetabolismus spillt. Mangel u Vitamin B5 kann zu vill dermatologesch Stéierungen. DL-Panthenol gëtt a bal allen Zorten vu kosmetesche Virbereedungen applizéiert. DL-Panthenol këmmert sech ëm Hoer, Haut an Neel. An der Haut, DL-Panthenol ass eng déif penetrativ Fiichtegkeet. DL-Panthenol kann de Wuesstem vun Epithel stimuléieren an huet an ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% ass eng super Beweegungsmëttel, et ass eng faarflos bis hellgiel viskos Flëssegkeet, löslech am Waasser, Alkohol, Propylenglycol.DL-Panthenol ass och bekannt als Provitamin B5, déi eng Schlësselroll am mënschlechen Zwëschestoffwiessel spillt. vu Vitamin B5 kann zu villen dermatologesche Stéierunge kommen. DL-Panthenol gëtt a bal allen Zorten vu kosmetesche Virbereedungen applizéiert. DL-Panthenol këmmert sech ëm Hoer, Haut an Neel. An der Haut, DL-Panthenol ass eng déif penetratéiert Fiichtegkeet. DL-Panthenol kann stimuléieren de Gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% ass eng super Feuchtigkeitsmëttel, et ass eng faarflos bis hellgiel viskos Flëssegkeet, löslech am Waasser, Alkohol, Propylenglycol.DL-Panthenol ass och bekannt als Provitamin B5, déi eng Schlësselroll am mënschlechen Zwëschenmetabolismus spillt. vu Vitamin B5 kann zu villen dermatologesche Stéierunge kommen. DL-Panthenol gëtt a bal allen Zorten vu kosmetesche Virbereedungen applizéiert. DL-Panthenol këmmert sech ëm Hoer, Haut an Neel. An der Haut, DL-Panthenol ass eng déif penetratéiert Fiichtegkeet. DL-Panthenol kann stimuléieren de Gro ...
  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol ass eng viskos flësseg Derivat vu Pantothensäure a gouf speziell fir topesch Uwendunge entwéckelt. Ganz löslech am Waasser, liicht löslech an Alkohol, löslech a Glycerol, liicht löslech an Eeter, onléisbar a vegetabelen Ueleger, Mineralueleg a Fetter. Schlësseltechnesch Parameter: Identifikatioun A entsprécht der USP Identifikatioun B entsprécht der USP Identifikatioun C entsprécht der USP Ausgesinn faarweg, viskos a kloer flësseg Assay (Waasserstoff Basis) 98,0% ~ 102,0% Spezifesch ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% ass eng viskos flësseg Derivat vu Pantothensäure a gouf speziell fir topesch Uwendung entwéckelt. Ganz löslech am Waasser, liicht löslech an Alkohol, löslech a Glycerol, liicht opléisbar an Eeter, onléisbar a vegetabelen Ueleger, Mineralueleg a Fetter . Schlëssel Technesch Parameter: Ausgesinn Faarflos, Viskos a kloer Flësseg Identifikatiounen Positiv Reaktioun Assay (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Waasser (Karl Fischer) Net méi wéi 0,1% Spezifesch Optesch Rotatioun + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-Kalzium Pantothenat

    D-Kalzium Pantothenat ass d'Kalziumsalz vum waasslösleche Vitamin B5, iwwerall an de Planzen an Déierengewebe mat antioxidativen Eegeschafte fonnt. Pentothenat ass e Bestanddeel vum Coenzyme A an en Deel vum Vitamin B2 Komplex. Vitamin B5 ass e Wuesstumsfaktor an ass essentiell fir verschidde metabolesch Funktiounen, dorënner de Metabolismus vu Kohlenhydraten, Proteinen a Fettsäuren. Dëse Vitamin ass och an der Synthese vu Cholesterin Lipiden, Neurotransmitter, Steroid Hormonen, an Hämoglo involvéiert ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitat

    Ascorbyl Tetraisopalmitat, och Tetrahexyldecy Ascorbate genannt, et ass e Molekül ofgeleet vu Vitamin C an Isopalmitinsäure. D'Effekter vum Produkt sinn ähnlech wéi déi vu Vitamin C, am wichtegsten ass et fäeg als Antioxidant ze handelen. Ascorbyl Tetraisopalmitat reduzéiert d'Produktioun vun oxidéierenden Agenten, déi zum Zellschued bäidroen nodeems se UV oder chemesch Geforen ausgesat sinn. An, Haut visuell Appea ...
  • Biotin

    Biotin

    Biotin och genannt als D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7, et ass wäiss oder bal wäiss, kristallinescht Pudder oder faarflos Kristaller, ganz liicht opléisbar am Waasser, Alkohol, praktesch onléislech an Aceton. Et opléist sech a verdënnte Léisunge vun Alkali Hydroxiden. Schlësseltechnesch Parameter Erscheinung Wäiss oder Off-White-Pulver Identifikatiounen (A, B, C) entsprécht der USP Assay 97,5% ~ 100,5% Impuritéiten Individuell Onsécherheet: net méi wéi 1,0% Total Impurities: net méi wéi 2,0% Spezifesch Rotatioun + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koenzym Q10

    Coenzyme Q10 ass als Komponent vun der Mitochondrien an der Energieproduktioun vun Zellen involvéiert. Et huet och en antioxidativen Effekt, sou wäit an der Physiologie, Apdikt, Kosmetik a Gesondheetsschutz benotzt. Et ass giel oder hellgiel Kristallpudder, ouni Geroch, geschmacklos, liicht opléisbar a Chloroform, Benzen a Kuelestetrachlorid löslech an Aceton, Äther, Pëtrol Eter; liicht löslech an Ethanol; onléisbar am Waasser oder Methanol. Et gëtt zu roude Substanzen am Liicht ofgebaut, stabil ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnesium Ascorbyl Phosphat

    Magnesium Ascorbyl Phosphat ass e ganz stabile Vitamin C Derivat (L-Ascorbinsäure Mono-Dihydrogen Phosphat Magnesium Salz) dat sech net a Formelen mat Waasser ofbaut. Haut erliichtert an erhellt, an als anti-inflammatoresch. Et ass och e staarken Antioxidans. Et gëtt als en exzellent net irritéierend Sakin Wäissmëttel ugesinn, dat Hautzellen hemmt fir Melanin a Liicht ze produzéieren ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Sodium Ascorbyl Phosphat

    Sodium Ascorbyl Phosphat-Derivat vu Vitamin C, Vitamin C baséiert op moderner Wëssenschaft an Technologie fir d'Veraarbechtung vu Rohmaterialien, déi mat dësem Produkt gemaach ginn, egal ob mëndlech oder duerch d'Haut an de Kierper absorbéiert kënne séier duerch Phosphatase verdaut gi fir Vitamin C, Vitamin C spillt eenzegaarteg physiologesch a biochemesch Funktiounen. Natriumphosphat Vitamin C Vitamin C huet all Effektivitéit vu béiden. Vitamin C iwwerwënnt och empfindlech fir Liicht, Hëtzt a Metallionen, einfach oxidéiert sh ...
  • Kojic Acid

    Kojic Saier

    Kojic Saier ass bekannt als 5- Hydroxyl -2- Hydroxymethyl -1 a 4- Piranon. Et ass eng schwaach sauer organesch Verbindung déi duerch Fermentatioun vu Mikroorganismen hiergestallt ass. Fein Tramperinsäure ass eng wäiss oder gielzeg Nol wéi Kristall; liicht soluble am Waasser, Alkohol an acetone, liicht soluble an Eeter, ethyl acetate, chloroform an pyridine, insoluble an benzen; seng molekular Formel ass C6H6O4, Molekulargewiicht142,1, Schmelzpunkt153 ~ 156 ℃. Schlëssel Technesch Parameter Ausgesinn Wäiss oder Off White Crystal Als ...