dsdsg

ຜະລິດຕະພັນ

Kojic Acid Dipalmitate

ລາຍລະອຽດສັ້ນ:


  • ຊື່​ຜະ​ລິດ​ຕະ​ພັນ: Kojic Acid Dipalmitate
  • ຊື່ INCI: Kojic Acid Dipalmitate
  • ເລກທີ CAS: 79725-98-7
  • ສູດໂມເລກຸນ: C38H66O6
  • ລາຍລະອຽດຂອງສິນຄ້າ

    ຄຳ ຖາມທີ່ຖາມ

    ປ້າຍສິນຄ້າ

    Kojic Acid Dipalmitate (KAD) ແມ່ນອະນຸພັນທີ່ຜະລິດມາຈາກ Kojic Acid. KAD ແມ່ນເປັນທີ່ຮູ້ຈັກຍັງເປັນ Kojic Dipalmitate.Kojic Acid Dipalmitateເປັນຕົວແທນ ບຳ ລຸງຜິວທີ່ນິຍົມ. ກ່ອນທີ່ຈະແນະ ນຳKojic Acid Dipalmitate.ທ່ານicອາຊິດຖືກ ໝັກ ແລະເຮັດຄວາມສະອາດໂດຍ glucose ຫຼື sucrose ພາຍໃຕ້ການກະ ທຳ ຂອງທ່ານi. ກົນໄກເຮັດໃຫ້ຂາວຂອງມັນແມ່ນເພື່ອຍັບຍັ້ງທັງກິດຈະ ກຳ tyrosinase ແລະກິດຈະ ກຳ oxidaSe N-DHICA. ນອກຈາກນີ້ມັນສາມາດສະກັດກັ້ນການປະຕິບັດສານປະກອບ dihydroxyindole. Kojic Acid ແມ່ນຕົວແທນທີ່ເຮັດໃຫ້ຂາວໄວທີ່ຫາຍາກທີ່ຍັບຍັ້ງເອນໄຊຫຼາຍຊະນິດພ້ອມກັນ ມີຄີມ Kojic Acid, ສະບູ Kojic Acid ໃນຕະຫລາດ. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, Kojic Acid ໃຊ້ ສຳ ລັບຜິວ ໜັງ ຈະຖືກປ່ຽນແທນເທື່ອລະກ້າວໂດຍອະນຸພັນຂອງມັນ.

     

    ພາລາມິເຕີເຕັກນິກ ສຳ ຄັນ:

    ຮູບລັກສະນະ ຜົງຜລຶກສີຂາວຫລືອອກຂາວ
    Assay 99.0% ນ.
    ຈຸດລະລາຍ 93.0 ~ 97.0
    ການສູນເສຍກ່ຽວກັບການແຫ້ງ ສູງສຸດ 0,5%.
    ທີ່ຢູ່ອາໄສກ່ຽວກັບການລະເລີຍ ສູງສຸດ 0,5%.
    ໂລຫະ ໜັກ ສູງສຸດ 3 ppm.
    ອາຊີນິກ ສູງສຸດ 2 ppm.

    ຄຳ ຮ້ອງສະ ໝັກ:

    ເນື່ອງຈາກ Kojic Acid ບໍ່ສະຖຽນລະພາບຕໍ່ແສງສະຫວ່າງ, ຄວາມຮ້ອນແລະທາດໂລຫະ. ມັນບໍ່ໄດ້ຖືກດູດຊຶມງ່າຍໂດຍຜິວຫນັງ. ດັ່ງນັ້ນອະນຸພັນຂອງ Kojic Acid ກໍ່ໄດ້ຖືກສ້າງຂື້ນມາ. ນັກຄົ້ນຄວ້າໄດ້ພັດທະນາອະນຸພັນ Kojic Acid ຫຼາຍໆຕົວເພື່ອປັບປຸງການເຮັດວຽກຂອງ Kojic Acid. ອະນຸພັນບໍ່ພຽງແຕ່ມີກົນໄກການ ບຳ ລຸງຜີວຂາວເທົ່າກັບ Kojic Acid, ແຕ່ຍັງມີຜົນງານທີ່ດີກ່ວາ Kojic Acid.

    ຕົວແທນ whitening Kojic Acid ທີ່ນິຍົມທີ່ສຸດໃນປະຈຸບັນໃນຕະຫລາດແມ່ນ Kojic Acid Dipalmitate (KAD). ມັນແມ່ນອະນຸພັນທີ່ tuag ຂອງທ່ານic Acid. ມັນໄດ້ຖືກພົບເຫັນວ່າການປະສົມປະສານຂອງອະນຸພັນ KAD ແລະ glucosamine ຈະເພີ່ມຜົນກະທົບທີ່ເຮັດໃຫ້ຜິວຂາວຂື້ນ.


  • ທີ່ຜ່ານມາ: Acrylates Copolymer
  • ຕໍ່ໄປ: Kojic Acid

  • ຂຽນຂໍ້ຄວາມຂອງທ່ານໃສ່ບ່ອນນີ້ແລະສົ່ງໃຫ້ພວກເຮົາ

    ຜະ​ລິດ​ຕະ​ພັນ​ທີ່​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ