dsdsg

За нас

ПРЕГЛЕД НА КОМПАНИЈАТА

Тијанџин YR Chemspec Technology Co., Ltd.

Y & R, регистрирана во зоната за слободна трговија во Тијанџин (ФТЗ), компанијата е реорганизирана од Кингчем Интернешнл ДОО, која прво е основана во 2012 година.

Ние сме ангажирани во производство и дистрибуција на широк спектар на портфолио на специјалитети, суровини, адитиви, посредници и растворувачи за глобална козметичка / лична нега, фармацевтска, храна, H&I и други hi-Tech индустрии.

Ние секогаш сме посветени во врвно производство, дистрибуција, извори на производи со висок квалитет, обезбедувајќи одговор и услуга од 7 * 24 часа.

Нашата мисија е да им помогнеме на сите наши партнери да добијат исклучителни производи за употреба во нивните формулации и да се увериме дека сите состојки / суровини се безбедни, здрави, стабилно снабдување со конкурентна цена и навремена услуга.

Транспарентност, доверба, споделување и соработка се наш стабилен начин на работа со нашите глобални партнери, ние секогаш бараме „Муртуелна доверба и споделување, взаемна соработка и придобивки“ и правиме напори да испорачаме исклучителни производи, услуги на нашите партнери.

Y & R не е само снабдувач на состојки / суровини, ние сме ваш лојален партнер. Ние не само што испорачуваме производи, туку и со нашата репутација, ветување, услуга, додадена вредност. Да им помогнеме на нашите партнери да заштедат плаќање на трошоци, време и да ги намалиме ризиците да ги разгледаме сите нови добавувачи, можеме добро да обезбедиме услуга за пакет производи или услуга за извори.

Во текот на изминатите години, Y & R станува еден од сигурните извори во светот за различни состојки и хемиски суровини. Фокусирани сме на производство и снабдување на витамини, PVP полимери и растворувачи / посредници базирани на пиролидон, поликватерниуми, PVM / М-р Кополимери, Акрилати Кополимери, Којична киселина, Којиќ киселина дипалмит и др. Нашите одлични / топло снабдувачки производи, вклучувајќи DL-Пантенол, Д-Пантенол, Биотин, PVP K30, PVP K90, PVP / VA 64
N-октил-2-пиролидон, поликватерниум-10, поликватерниум-11, акрилати кополимери, киселина којиќ, киселина којаличен дипалмит и така натаму. Тековната мрежа на пазарот се шири во N / S Америка, Европа, Океанија, Африка, Југоисточна Азија, Средниот Исток, Африка и низ целиот свет.

Y & R е секогаш посветен на спроведување на стратегијата за развој на незаменлив, фокусиран на хармонијата на човекот и природата за стремеж кон создавање на цивилизиран начин на развој.