Акрилати / C10-30 алкил акрилат крстополимер

  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Акрилати / C10-30 алкил акрилат крстополимер

    Акрилати / C10-30 алкил акрилат крстополимер е лесно разместен, брз дисперзиран, реолошки модификатор со подмачкана кожа и висока толеранција на сол за креми и лосиони, може да се користи во водени и хидро-алкохолни стилови за гелови, гелови за дезинфекција на рацете, Гелови за сончање. Може да се користи и во сите видови емулзии за лична нега, вклучувајќи креми, лосиони, спрејови и козметика за бои. Клучни технички параметри Физички изглед @ 25 ℃ Млечна, бела течност Мирис @ 25 ℃ Карактеристично pH ...