Акрилати кополимер

  • Acrylates Copolymer

    Акрилати кополимер

    Акрилира кополимерна бела течност со карактеристичен мирис, тоа е одличен полимер за формирање филм кој носи водоотпорност на козметичките производи. Клучни технички параметри Физички изглед @ 25 ℃ Млечна, бела течност Мирис @ 25 ℃ Карактеристична pH вредност 4,0 ~ 7,0 Цврста содржина 28,0 ~ 32,0% Вискозитет, слуз 6000 ~ 10 000 мПас вискозитет на сол, слуз 400 ~ 1.200 мПас заматеност, муцила 0 ~ 50 NT Апликации: 1) Тоа е најдобриот производ за замена на производот од серијата Карбомер за користење ...