Д-Пантенол

 • D-Panthenol

  Д-Пантенол

  Д-Пантенол е чиста течност што е растворлива во вода, метанол и етанол. Има карактеристичен мирис и малку горчлив вкус. Д-Пантенол е извор на витамин Б5 и се користи како додаток во исхраната и додаток.

  Д-Пантенол е активна состојка за софистицирани козметички производи за нега на кожа и нега на коса. Го подобрува изгледот на кожата, косата и ноктите. Обезбедува навлажнувачки и анти-воспалителни придобивки за кожата и го подобрува сјајот, спречува оштетување и ја навлажнува косата.

 • D-Panthenol 75%

  Д-Пантенол 75%

  Д-Пантенол е чиста течност што е растворлива во вода, метанол и етанол. Има карактеристичен мирис и малку горчлив вкус. Д-Пантенол е извор на витамин Б5 и се користи како додаток во исхраната и додаток.

  Д-Пантенол е активна состојка за софистицирани козметички производи за нега на кожа и нега на коса. Го подобрува изгледот на кожата, косата и ноктите. Обезбедува навлажнувачки и анти-воспалителни придобивки за кожата и го подобрува сјајот, спречува оштетување и ја навлажнува косата.