ДЛ-пантенол

 • DL -Panthenol Powder

  Прашок DL-пантенол

  ДЛ-Пантенолот е одличен навлажнувач, со форма на бел прав, растворлив во вода, алкохол, пропилен гликол. ДЛ-Пантенолот е познат и како провитамин Б5, кој игра клучна улога во човечкиот посреднички метаболизам. Недостаток на витамин Б5 може да резултира со многу дерматолошки нарушувања. ДЛ-пантенол се применува во скоро сите видови козметички препарати. ДЛ-пантенолот се грижи за косата, кожата и ноктите. Во кожата, ДЛ-пантенолот е длабоко навлезен навлажнувач. ДЛ-пантенолот може да го стимулира растот на епителот и има еден ...
 • DL -Panthenol 50%

  DL-пантенол 50%

  ДЛ-Пантенол 50% е одличен навлажнувач, тој е безбоен до бледо жолто слатка течност, растворлив во вода, алкохол, пропилен гликол. ДЛ-Пантенолот е познат и како провитамин Б5, кој игра клучна улога во човечкиот посреднички метаболизам. на витамин Б5 може да резултира со многу дерматолошки нарушувања. ДЛ-Пантенол се применува во скоро сите видови козметички препарати. ДЛ-Пантенолот се грижи за косата, кожата и ноктите. Во кожата, ДЛ-Пантенолот е длабоко навлезени навлажнувачи. ДЛ-Пантенолот може да стимулира гро ...
 • DL -Panthenol 75%

  DL-Пантенол 75%

  ДЛ-Пантенол 75% е одличен навлажнувач, тој е безбоен до бледо жолто слатка течност, растворлив во вода, алкохол, пропилен гликол. ДЛ-Пантенолот е познат и како провитамин Б5, кој игра клучна улога во човечкиот посреднички метаболизам. на витамин Б5 може да резултира со многу дерматолошки нарушувања. ДЛ-Пантенол се применува во скоро сите видови козметички препарати. ДЛ-Пантенолот се грижи за косата, кожата и ноктите. Во кожата, ДЛ-Пантенолот е длабоко навлезени навлажнувачи. ДЛ-Пантенолот може да стимулира гро ...