Пептид од колаген во риба

  • Fish Collagen Peptide

    Пептид од колаген во риба

    Колагенски пептид од риба е колаген пептид тип I, тој се извлекува од рибната скала Тилапија и кожата на кожата од риба или треска со ензимска хидролиза на ниска температура. Рибино-колагенски пептиди се разноврсен извор на протеини и важен елемент на здрава исхрана. Нивните нутриционистички и физиолошки својства го промовираат здравјето на коските и зглобовите и придонесуваат за убава кожа. Колаген пептид). Суровината ...