Којиќ киселина

  • Kojic Acid

    Којиќ киселина

    Прашокот Којиќ киселина е природен антиоксиданс добиен од Габи, Којиќ киселина е природен агент за осветлување на кожата што се користи во многу производи за нега на кожа. Којичната киселина помага за лекување на хиперпигментација, темни дамки, оштетување од сонце итн., Го подобрува изгледот на бојата и осветленоста на кожата.