Соединенија на лактоза

  • Lactose Compounds

    Соединенија на лактоза

    Соединение на лактоза-скроб Спреј-сушење што се состои од 85% лактоза монохидрат и 15% пченкарен скроб. Се развива преку директна компресија и интегрира одлична флуидност, компресибилност и распаѓање. Соединение на лактоза-целулоза Тоа е еден вид соединение за сушење со прскање кое се состои од 75% алфа лактоза монохидрат и 25% целулоза во прав. Производството има одлична флуидност и е специјално дизајнирано за директна компресија. Технологијата на таблетирање станува едноставна и економична поради ... .