dsdsg

Вести

Нов тип Поликватерниум -11 Грандли Лансиран

Традиционалниот Polyquaternium-11 е со приближно 20% цврста содржина со поголема молекуларна тежина. За да ја задоволиме побарувачката на пазарот, воведуваме Polyquaternium-11 50%.

Поликватерниум-11  е полимерна кватернарна амониумска сол формирана со реакција на диетил сулфат и кополимер на винил пиролидон и диметил аминоетилметакрилат. Тоа е во хемиската класа позната како кватернерни амониумски соединенија (обично се нарекува „Кват“).

Тоа е поранешен и антистатички агенс со филм во боја на starвезда. Тоа дејствува како средство за кондиционирање и филмско-поранешно средство за стилизирање. Поликватерниум-11 се користи во производи за нега на коса, како што се муси, гелови, спрејови за пумпи и шприц. Тој нуди карактеристики како што се суштината, сјајот и контролата. Се користи во нега на коса како лосиони, муси, гелови, спрејови, шампони, во нега на кожа како сапуни, пена за бричење и лосион за тело. Делува како регенератор и дополнителен стил. Покисерите Поликватерниум-11 се шират, електростатското полнење спречува и подмачкува својства, нуди придобивки, вклучително и стабилизирана пена, суштина, влажна подвижност, мека, држење, мазно чувство и чувство на свиленкаста кожа.

Cспоредбата со традиционалниот тип Поликватерниум-11 (содржина од 20%), Поликватерниум-11 50% со многу помала молекуларна тежина, е посоодветен во чистењето/миењето за нега и испарувањата на производите за прскање.

Клучни технички параметри

Изглед Јасна до мала маглива вискозна течност
VP/DAMEMA 80/20
Солидна содржина 48 ~ 52%
pH вредност (како што е) 4,0 ~ 7,0
Н-Винилпиролидон 0,01% макс.
Вискозитет (#3,@6rpm, 25 ℃) 40,000-100,000 cps
Боја (АПАХ) 120 макс.

Време на објавување: септември-15-2020