dsdsg

Вести

Ние нудиме многу специјална цена за DL-Пантенол во прав USP одделение во текот на 01.09.2020 до 30.09.2020 година. Getе добиете брза повратна информација со детали откако ќе ни испратите какви било барања.

ДЛ-Пантенол е одличен навлажнувач, со форма на бел прав, растворлив во вода, алкохол, пропилен гликол. ДЛ-Пантенол е познат и како Провитамин Б5, кој игра клучна улога во човечкиот посреднички метаболизам. Недостатокот на витамин Б5 може да резултира со многу дерматолошки нарушувања. ДЛ-Пантенол се применува во скоро сите видови козметички препарати. ДЛ-Пантенол се грижи за косата, кожата и ноктите. Во кожата, ДЛ-Пантенол е длабока пенетрација навлажнувачи. ДЛ-Пантенол може да го стимулира растот на епителот и има антифлогистички ефект за промовирање на заздравување на раните. Во косата, DL-Panthenol може долго да ја одржува влагата и го спречува оштетувањето на косата. DL-Panthenol, исто така, може да ја здебели косата и да го подобри сјајот и сјајот. Во нега на нокти, DL-Panthenol може да ја подобри хидратацијата и да даде флексибилност. Често се користи во најдобрите производи за нега на кожа и коса, се додава во многу регенератори, креми и лосиони. Може да се користи за лекување на воспаление на кожата, намалување на црвенилото и додавање навлажнувачки својства на креми, лосиони, нега на коса и кожа производи На

Клучни технички параметри:

Идентификација А Инфрацрвена апсорпција
Идентификација Б Се развива длабока сина боја
Идентификација В Се развива длабоко виолетова црвена боја
Изглед Добро дисперзиран бел прав
Анализа 99,0%~ 102,0%
Специфична ротација -0.05°~+0,05°
Опсег на топење 64,5 ℃ ~ 68,5
Губење при сушење Не повеќе од 0,5%
Аминопропанол Не повеќе од 0,1%
Тешки метали Не повеќе од 10 ppm
Повторување на палење Не повеќе од 0,1%

Апликации:

Хумектант / Омекнувач / Мозитуизатор / Згуснувач


Време на објавување: 04.09.2020 година