Кополимер на поли (метилвинилетер/малеинска киселина)

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Copolymer

    Кополимер на поли (метилвинилетер/малеинска киселина)

    Овие полимери се слободна киселинска форма на кополимер на Метилвинил етер и Малеичен Анхрид, во течна форма. Достапни во голем број молекуларни тежини со подесливи реолошки својства. Тие полимери растворливи во вода, служат како одлични форматори на филмови и биолепливи/мукозни лепила. Клучни технички параметри на формата на растворот: Видови YR-VM/MASP13 YR-VM/MASP70 YR-VM/MASP125 YR-VM/MASP250 Изглед Малку замаглена вискозна течност pH вредност (5% во вода) 1,5 ~ 2,5 1,5 ~ 2,5 1,5 ~ 2,5 1.5 ~ 2.5 Acti ...