Кополимер поли (метилвинилетер/малеински анхидрид)

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Anhydride)Copolymer

    Кополимер поли (метилвинилетер/малеински анхидрид)

    Нерастворлив во вода, растворлив во THF, ацетон, итн. Хидролизата се случува во вода под соодветна состојба. За производство на ди-киселински производи и производи од половина естер. Клучни технички параметри: Видови YR-VM/MA AP13 YR-VM/MA AP30 YR-VM/MA AP70 YR-VM/MA AP125 YR-VM/MA AP250 Изглед Побела до бело-празен слободен проток во прав Специфичен вискозитет (1% во 2-Бутанон) 0.1 ~ 0.5 0.5 ~ 1 1.0 ~ 1.5 1.5 ~ 2.5 2.5 ~ 4.0 Молекуларна тежина 130.000 ~ 200.000 200.000 ~ 500.000 500.000 ~ 1.000.0000 1.000.000 ~ 1.800.000 1.800 ...